Disclaimer | OnlineOpnemen | 1. Meld je aan 2. Voer je opname in 3. Huur diskruimte om je opname op te slaan!
Online opnemen
Aanmelden
Via deze site kan je informatie krijgen over OnlineOpnemen.nl, een abonnement afsluiten op OnlineOpnemen.nl, informatie krijgen bij een probleem met of vraag over OnlineOpnemen.nl, informatie krijgen over Maxx-XS B.V., de aanbieder van OnlineOpnemen.nl.

Wil je gebruikmaken van een van de hierboven genoemde mogelijkheden van deze site, neem dan kennis van de disclaimer hierna. Zonder kennisneming hiervan raden wij je af, gebruik te maken van deze site.

Disclaimer

De informatie op deze site is met zorg en naar beste vermogen samengesteld. Maxx-XS kan niet instaan voor de juistheid van de informatie van derden en aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de gevolgen van het gebruik daarvan. Maxx-XS behoudt zich het recht voor om de door derden aangeboden informatie te wijzigingen en/of te verwijderen, indien de door derden aangeboden of reeds geplaatste informatie in strijd is met de wet of de Algemene Voorwaarden van Maxx-XS B.V. of de belangen van derden schaadt. Door technische storingen en andere omstandigheden kunnen fouten in de gegevens ontstaan of gegevens onvolledig overkomen. Bij het afsluiten van een abonnement bij een internet-serviceprovider voor het gebruik van de Maxx-XS website en daarop aangeboden diensten, gelden de leveringsvoorwaarden van de betreffende provider.

copyright

Alle rechten voorbehouden. De teksten en afbeeldingen die verbonden zijn aan het Maxx-XS-merk en de algehele vormgeving van deze website zijn eigendom van Maxx-XS BV. Deze informatie mag behoudens uitzonderingen slechts gebruikt en/of verspreid worden - in welke vorm dan ook - na uitdrukkelijke toestemming van Maxx-XS B.V.

Algemene bedrijfsinformatie

Maxx-XS B.V.
Postbus 30
2650 AA Berkel en Rodenrijs
0900-BELMAXX (0900-2356299)
Fax: +31(0)88 2000 301

E-mail: info@Maxx-XS.nl
KVK nummer Maxx-XS b.v.: 27251829
BTW-nummer: 8085.00.788
© Maxx-XS 2013
Over OnlineOpnemen.nl | Vacatures | Leveringsvoorwaarden | Disclaimer | Webmasters | Sitemap